Skip to content

Резонанс на клетъчно ниво

Разберете как терапия чрез резонанс може да ви помогне в това да научите дали страдате от някакъв вид разстройство, зависимост или друг тип нередност.

BioClinic.BG Биорезонанс Диагностига и Терапия Пловдив София Пазарджик цени лечение холистична медицина

Какво представлява резонанс?

Това е усъвършенствано диагностично устройство за физически преглед и анализ по безкръвен начин, използващо резонанса на светлинните вълни за сканиране и откриване на функционалния статус на човешкото тяло или за проследяване на постепенно образуваните анормални състояния в тъканта, клетката, хромозомата , ДНК спирала, молекула или цял орган, след което се осигурява и лечение.

Биорезонанс - безкръвно изследване

Как протича изследването?

Биорезонансът се основава на идеята, че нездравословните клетки или органи излъчват променени електромагнитни вълни поради увреждане на ДНК.

Учените вярват, че откриването на тези вълни може да се използва за диагностициране на заболяване, докато промяната на тези вълни обратно към нормалната им честота ще лекува болестта.

За да се използва биорезонанс, електродите се поставят върху кожата и се свързват към машина, която „чете“ дължините на енергийните вълни, идващи от тялото. Това е процес на диагностика.

След това тези енергийни честоти могат да бъдат манипулирани от машината, за да позволят на клетките на тялото да вибрират на тяхната „естествена честота“, което лекува състоянието.

BioClinic.BG Биорезонанс Диагностига и Терапия Пловдив София Пазарджик цени лечение холистична медицина

За какво се използва терапията чрез резонанс?

Биорезонансната терапия диагностицира и лекува редица заболявания, свързани със здравето. Те включват:

 • Спиране на тютюнопушенето
 • Стомашни болки
 • Алергии и свързани състояния, като екзема и астма
 • Ревматоиден артрит
 • Рак
 • Фибромиалгия
 • Синдром на претрениране
BioClinic.BG Биорезонанс Диагностига и Терапия Пловдив София Пазарджик цени лечение холистична медицина

Действа ли биорезонансната терапия?

Поради сравнително скорошното адаптиране на тази технология за лечение, някои хора все още гледат скептично към нея. Важно е да знаете, че Биорезонансното лечение не е нищо страшно, като всичко е поправимо в рамките на само няколко терапии. Излекувайте клетките си, като прочувания са показали, че най-ефективната бройка процедури нужни за това са между 7 и 15, като броят варира в зависимост от човешкият организъм и метаболизъм. Вземете мерки на време и не отлагайте!

Тук ние сме Ви предоставили няколко проучвания, които са свъразни с опутребата на точно този вид лечение.

Отказ от тютюнопушене

Проучване от 2014 г. сравнява биорезонанса, използван за спиране на тютюнопушенето, с плацебо.

Установено е, че 77,2 процента от хората в биорезонансната група са се отказали от пушенето една седмица след терапията срещу 54,8 процента в плацебо групата.

Проучването установи също, че след една година от лечението – което е направено само веднъж – 28,6 процента от хората в биорезонансната група са спрели да пушат, срещу 16,1 процента в групата на плацебо.

Стомашни болки

Биорезонансът се използва за лечение на болки в стомаха. Едно проучване установи, че тази терапия е полезна специално за намаляване на болката в стомаха, която не е свързана с конкретна диагноза.

Ревматоиден артрит

Някои проучвания сочат, че биорезонансът може да бъде ефективен при ревматоиден артрит (РА) чрез нормализиране на функционирането на антиоксидантите в тялото.

Тези антиоксиданти помагат в борбата със свободните радикали, което може да помогне за намаляване на увреждането на тъканите при хора с РА. Не са провеждани официални проучвания за ефективността на биорезонанса при лечение на РА.

Рак

Някои потребители на биорезонанс казват, че той може да активира туморни супресорни гени или да намали ефектите на свръхактивни клетки, като и двете могат да „убият“ рака.

Въпреки това повечето генетични мутации, причиняващи рак, не могат да бъдат обърнати. Освен това няма проучвания, доказващи ефективността на биорезонанса при лечение на рак.

Фибромиалгия

Едно проучване “Тръстед Сорс” сравнява комбинацията от биорезонансна терапия, ръчна терапия и точков масаж за лечение на фибромиалгия с ръчна терапия и точкова терапия без биорезонансна терапия.

Докато и двете групи забелязаха подобрение, проучването установи 72% подобрение на мускулната болка за групата, която получи биорезонансна терапия срещу 37% подобрение за другата група.

Бяха открити и подобрения в проблемите със съня и чувствителността към промените във времето.

Синдром на претрениране при спортисти

Синдромът на претрениране, известен също като изхабяване, възниква, когато спортистът не се възстанови напълно от тренировка и състезание.

Може да доведе до:

 • чести контузии
 • умора
 • промени в настроението
 • нарушения на съня
 • промени в сърдечната честота в покой

В едно проучване “Тръстед Сорс” установи, че биорезонансът е полезен при синдром на претрениране чрез:

Нормализиране на сърдечната честота и кръвното налягане, успокояване на симпатиковата нервна система (вашата реакция за бягство или сражение).

Тази терапия може да помогне на всеки, който страда от високо кръвно, висок холестерол, висока кръвна захар, проблеми със забременяване, като некачествени сперматозоиди и още много.

Запазете своят час за преглед сега, като контролният ви преглед е напълно безплатен!

Витамини и добавки

Ние разполагаме и с лаборатория, в която изследваме всякакъв вид витамини, добавки и още много други видове хапчета. Тук Вие можете да разберете как те действат на Вашият организъм и дали избщо са от помощ. Направете Вашето лечение възможно най-ефективно с правилните лекарства, от които организма Ви наистина ще извлече полза.

Витамини, добавки, хапчета, лекарства bioclinic.bg